Vastgoedontwikkelaar Panattoni spreidt vleugels uit naar India • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Vastgoedontwikkelaar Panattoni spreidt vleugels uit naar India


Panattoni opent een nieuw hoofdkantoor in Bengalore. Met deze vestiging in India treedt Panattoni officieel toe tot de Aziatische markt.


Naast Bengalore heeft Panattonni, onder meer de ontwikkelaar achter het nieuwste dc van Nunner, tevens een kantoor in Mumbai, binnenkort gevolgd door een vertegenwoordiging in Delhi. Panattoni verwacht eind 2023 de eerste projecten in India op te starten.
De primaire focus van Panattoni ligt op groei in de acht belangrijkste steden van India, om daarna uit te breiden naar de tier 2- markten.

Snelle groei

Sandeep Chanda, managing director Panattoni India: “India heeft de ambitie om een wereldwijde productie-hub te worden. Dit sluit goed aan bij de behoefte van veel internationale bedrijven om minder afhankelijk te zijn van China door toeleveringsketens te spreiden. Daarnaast maakt de lokale e-commerce markt in India een snelle groei door. Al deze marktfactoren hebben een positieve impact op de snelheid waarmee de logistieke sector zich in ons land ontwikkelt en op de interesse van investeerders in de Indiase economie en logistieke vastgoedontwikkelingen.”


Jeroen Gerritsen, managing director Panattoni Nederland: “De opening van Panattoni India biedt ons netwerk van investeerders en internationaal georiënteerde huurders de gelegenheid om via een lokale partner te komen tot een oplossing op maat.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven