Ga naar hoofdinhoud

Vastgoedgroep Goodman verhuist


Goodman gaat verhuizen. Vanaf vandaag is de vastgoedgroep te vinden in een ruimer kantoor aan de Freddy van Riemsdijkweg 24 in Eindhoven.

Het nieuwe merk Goodman is genoteerd aan de Australische beurs, telt meer dan 1.000 medewerkers en is wereldwijd actief voor zo’n 2.600 klanten. De groep heeft een beheerd vermogen van meer dan 22 miljard euro en een marktkapitalisatie van 7 miljard euro.
Goodman richt zich met zijn activiteiten op Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Oost Azië en Europa. De Goodman groep bezit, ontwikkelt en beheert in deze gebieden industrieel vastgoed, waaronder veel logistiek vastgoed. Het bedrijf investeert zelf en voor derden in kantoorparken, industrieterreinen en distributiecentra. Het beheert namens investeerders directe en indirecte portefeuilles in commercieel, industrieel en retail vastgoed en woningen in heel Europa.
Naast Eindhoven houdt Goodman kantoor in Amsterdam. In Eindhoven ligt de focus op ontwikkeling van logistiek vastgoed In Amsterdam zit de specialisatie fondsmanagement, onder meer in logistiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven