Vanderlande op Airport Johannesburg • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Vanderlande op Airport Johannesburg


Vanderlande Industries heeft het contract gekregen voor de bagagebanden en afhaalcarrousels in het nieuwe centrale terminalgebouw op O.R. Tambo International Airport in Johannesburg, Zuid-Afrika.

Het contract, met een waarde van ruim € 20 miljoen, biedt de luchthaven de capaciteit voor het afhandelen van de groeiende aantallen passagiers de komende jaren.
Het systeem voor vertrekkende vluchten omvat drie incheck-eilanden en een her-incheckfaciliteit met bagagebanden naar een volledig geautomatiseerd 100% Hold Baggage Screening-systeem en vluchtvoorbereidingsbanden. Het systeem wordt ook voorzien van een systeem voor vroeg ingecheckte bagage en transportbanden voor de verbindingen met de twee bestaande terminals. Bij aankomst treffen de passagiers twaalf afhaalcarrousels aan, elk met een eigen toevoer. De oplevering is gepland voor 2009.

Bewezen technologie
De luchthaven heeft voor Vanderlande Industries als preferred supplier gekozen vanwege de ontwerpkwaliteiten, het gebruik van bewezen technologie en de vele jaren ervaring, waaronder eerdere projecten op de luchthaven. Tevens voldoet Vanderlande Industries als bedrijf aan de Zuid-Afrikaanse regelgeving inzake Black Economic Empowerment (BBBEE).

Knooppunt
O. R. Tambo International Airport (ORTIA) is het knooppunt voor het vliegverkeer in Zuid-Afrika en mag jaarlijks 17 miljoen passagiers begroeten. Met het oog op de alsmaar groeiende aantallen passagiers en het WK Voetbal in 2010 was het nodig diverse faciliteiten te ontwikkelen.
Het centrale terminalgebouw zal de capaciteit van de grondactiviteiten van de terminal op drie niveaus vergroten en maakt directe toegang mogelijk vanaf nationale en internationale terminals. Er zullen nog aanvullende bagagecarrousels worden toegevoegd met het oog op de Airbus A380.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven