Vanderlande Industries naar Moskou • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Vanderlande Industries naar Moskou


Vanderlande Industries, leverancier van geautomatiseerde bagage-afhandelsystemen, heeft een contract met een waarde van ruim € 10 miljoen gekregen om een bagage-afhandelsysteem te realiseren op de nieuwe terminal van de internationale luchthaven van Vnukovo bij Moskou.

Er worden meer dan 8 miljoen passagiers per jaar bediend. De luchthaven koos Vanderlande Industries vanwege hun eerdere positieve ervaringen en omdat de leverancier in staat bleek een complete oplossing te bieden binnen het door de luchthaven overlegde budget.

Twee fases
Het bagage-afhandelsysteem voor terminal 1 van Vnukovo, dat moet gaan bestaan uit in totaal 140 incheckpunten en 15 Triplanar-afhaalcarrousels, wordt in twee fases geïnstalleerd. In fase één zijn 92 incheckpunten en 8 afhaalcarrousels gepland. Het systeem is voorzien van 100% Hold Baggage Screening. De bagagestukken worden naar de vluchtvoorbereidingszone gesorteerd met een Helixorter, een tilt-tray-sorter met gesloten bladen en een volledig back-upsysteem. In totaal kan het systeem 52 bestemmingen bedienen. Er zijn twee carrousels voorzien als back-up voor het sorteersysteem. Vnukovo heeft op de bestaande terminal reeds een systeem van Vanderlande Industries in gebruik. Inmiddels is gestart met de bouw van de nieuwe terminal die volgens planning op 30 april 2008 moet worden geopend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven