Ga naar hoofdinhoud

Vanderlande Industries gouden werkgever


Vanderlande Industries behoort tot de Beste Werkgevers van Nederland. De lijst met Beste Werkgevers is samengesteld door Effectory en Volkskrant Banen op basis van onderzoek onder 315 organisaties. Vanderlande behoort met een  score van 7,9 op algemene tevredenheid tot de categorie gouden winnaars.

Door de Vanderlande medewerkers werden onder andere de ontwikkelingsmogelijkheden en de zelfstandigheid bijzonder hoog gewaardeerd. “Dit onderzoek is een bevestiging van het feit dat Vanderlande een prettig bedrijf is om deel van uit te maken. Een resultaat waar we met recht trots op kunnen zijn en wat we zeker nog verder kunnen uitbouwen in de toekomst”, aldus Peter Gerretse, CEO Vanderlande Industries.

Grootste werkgeversonderzoek van Nederland
Het Beste Werkgeversonderzoek is door Effectory en Volkskrant Banen ontwikkeld om een objectief oordeel te kunnen vellen over werkgeverschap in Nederland. In totaal namen 315 organisaties deel aan het onderzoek. De gemiddelde respons was 69%. Van de deelnemende organisaties hebben zich er 154 gekwalificeerd als Beste Werkgevers in de categorieën goud, zilver of brons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven