Vanderlande boekt orders voor 400 miljoen • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Vanderlande boekt orders voor 400 miljoen

Vanderlande Automated Case Picking (ACP)

Vanderlande heeft onlangs voor meer dan 400 miljoen euro aan orders geboekt voor haar geïntegreerde oplossingen in het segment magazijnautomatisering.

De opdrachten komen van toonaangevende ketens uit de food retail sector, zoals Albert Heijn (Nederland), E.Leclerc Socamaine (Frankrijk), Lidl (Amerikaanse vestigingen van grote Duitse food retailer), Consum (Spanje), Cencosud (Chili) en enkele grote food retailers in Asia-Pacific. Daarnaast is een servicecontract overeengekomen met Asda (UK) voor het systeem wat binnenkort klaar is voor overdracht aan de klant.

Video
Bekijk de video van het Vanderlande ‘Automated Case Picking’ systeem

ACP en LFL
“De efficiënte logistieke automatiseringssystemen van Vanderlande maken, veel beter dan andere orderverwerkingsmethoden, volledig ‘Automated Case Picking’ (ACP) mogelijk voor een breed scala van producten”, stelt Goof Hamers, CEO van Vanderlande. Dit heeft vogens hem niet alleen voordelen voor de distributiecentra en hun transportkosten, maar maximaliseert ook de efficiëntie van het proces in de winkels. Dit wordt vereenvoudigd door Vanderlande’s ‘Load Forming Logic’ software (LFL), die pallets of rolcontainers stapelt in dezelfde volgorde van productgroepen als de lay-out van een winkel. “Dit zorgt voor lagere transportkosten en kosten in de winkel, een milieuvriendelijkere oplossing (er is minder vervoer nodig) en een betere klantervaring”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven