Ga naar hoofdinhoud

Van Trijen directeur Wynmalen Materials Handling


Tom van Trijen is de nieuwe algemeen directeur van Wynmalen Materials Handling. Met ingang van vandaag (1 oktober) volgt Van Trijen in deze functie Leo Westhoek op, die bij Wynmalen nu de financiële zaken op zich neemt. Wynmalen Materials Handling is importeur van onder andere Yale vorkheftrucks- en magazijnvoertuigen, Votex-Bison zijladers en Turbo veegmachines.
Tom van Trijen heeft meer dan 30 jaar ervaring in de intern transport branche, zo’n 12 jaar daarvan vervulde hij bestuurlijke functies. Na de integratie van de afdeling intern transport van W&H in Wynmalen Materials Handling en de daarmee gepaard gaande reorganisatie, is het nu de taak van de nieuwe algemeen directeur om de organisatie en het marktaandeel naar een hoger plan te trekken.

Citadel Industries
Wynmalen Materials Handling maakt deel uit van de Citadel Industries Groep. De bedrijven binnen deze groep zijn betrokken bij de wereldwijde productie en marketing van machines, systemen en componenten voor de bouw, wegenbouw, aardebewerking en transport, landbouw, landschaponderhoud, logistiek (materiaal), automobiel en raffinaderij sectoren. 
Citadel Industries is onderverdeeld in twee divisies: OEM en handel. De focus binnen de OEM divisie is gericht op Energie, Ecologie en Materiaal & Componenten. De Handel divisie is georiënteerd op de Import en Verkoop & Machine Service. Citechma Retail & Services, waar Wynmalen Materials Handling is ondergebracht, behoort tot de Handel divisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven