Van Hooff jubileert bijna op Logistica 2015 • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Van Hooff jubileert bijna op Logistica 2015

Van Hooff jubileert bijna op Logistica 2015

Van Hooff Intern Transport viert komend jaar haar 25-jarig jubileum. Desondanks is de Logistica 2015 pas de eerste editie dat het bedrijf zich als Van Hooff aan de beursbezoekers presenteert.

Als multibrand specialist in verhuur, onderhoud en keuringen, is Van Hoof Intern Transport zeker geen onbekende speler in de markt. Het bedrijf heeft al jaren een hechte klantenkring. De beslissing om actief aan Logistica 2015 deel te nemen, is pas enkele weken voor aanvang van de beurs genomen. Aanleiding voor die beslissing is het feit dat Van Hooff nu importeur is van de merken Heli (sinds januari van dit jaar) en Hubtex (sinds maart) en die merken uiteraard wil aanprijzen. Op de stand zijn dan ook verschillende trucks uit het totaalaanbod te zien.

Zijladers
De zijladers van Hubtex zijn voorzien van het nagelnieuwe 360° stuursysteem dat de Duitse fabrikant onlangs presenteerde. Dit systeem maakt het mogelijk dat bijvoorbeeld vierweg trucks vloeiend haaks van richting veranderen, zonder dat de truck daarvoor eerst tot stilstand hoeft te komen.

Van Hooff Intern Transport hal/stand 12/A085

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven