Ga naar hoofdinhoud

Van Bossum nieuwe sales- en marketingman bij Exide


Met ingang van 1 juni a.s. heeft Exide in Paul van Bossum een nieuwe sales en marketing directeur. Van Bossum is benoemd tot Sales and Marketing Director Benelux van Exide Technologies Nederland BV en Exide Belgium BVBA. Hij is geen onbekende in de Intern Transport wereld. Tot 2003 was hij algemeen directeur bij Still Intern Transport BV. Vervolgens heeft hij nog een aantal jaren als commercieel manager bij Barloworld Intern Transport gewerkt. De meest recente werkervaring heeft hij opgedaan bij ISA training & coaching.

Uitdaging
“Ik vind het een uitdaging om bij een bedrijf als Exide aan de slag te gaan. Ik merk dat ik ook  heel erg veel zin heb om o.a. de intern transport wereld weer in te duiken. Het blijft toch kriebelen. Ik weet zeker dat ik mijn ervaringen uit mijn werkverleden heel goed kan toepassen in mijn nieuwe functie als Sales and Marketing Director, ik ken de markt, de relaties. Tevens is het voor mij een uitdaging om ook deze markt in België te gaan bewerken, dat is een nieuw terrein voor mij. Hoewel ik per 1 juni a.s. begin zal ik proberen nu al zoveel mogelijk betrokken te raken bij de gebeurtenissen binnen Exide.”

Tot 1 juni a.s. zullen de sales- en marketing-werkzaamheden worden waargenomen door Christian Lanvin, de nieuwe algemeen directeur die op 1 maart bij Exide is begonnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven