RFID moet UPS meer snelheid geven • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

RFID moet UPS meer snelheid geven


UPS zet zijn zinnen op RFID. De techniek moet de doorvoer van pakketten versnellen.

UPS wil de doorvoer van pakketten versnellen. RFID moet de pakketreus hierbij helpen. UPS wil in 2022 in 100 vestigingen RFID implementeren. Het idee is om RFID-tags op pakketten te plakken om de doorvoer te versnellen, zei CEO Carol Tomé tijdens de Q1 rapportage. Tomé lanceerde eerder Evolve voor een supersnelle zichtbaarheid van zendingen.

Het initiatief zal dagelijks 20 miljoen handmatige scans elimineren voor UPS-medewerkers die hun pakketauto’s laden. “Als dat de productiviteit niet bevordert, weet ik niet wat het zal doen, en het zal alle misstanden voorkomen”, zei Tomé.

“Als een pakket verkeerd wordt gesorteerd en in de verkeerde pakketwagen terechtkomt, is dat geen erg goede ervaring voor onze klant, en [het] is eigenlijk gewoon een rem op de productiviteit.” Het gebruik van RFID-tags zal UPS volgens Tomé ook helpen bij zijn doel om dit jaar $ 500 miljoen aan niet-operationele kosten te elimineren.

UPS kijkt verder dan alleen RFID. UPS neemt binnenkort twee geautomatiseerde hubs – een in Pennsylvania en een in Californië – in gebruik met geautomatiseerde verpakkings- en labeltoepassingsmogelijkheden. In Roermond wordt ook en gerobotiseerd dc in gebruik genomen. “Automatisering is van cruciaal belang om onze klanten service te bieden en de productiviteit te verhogen”, aldus Tomé.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven