UPS kiest pallets en ladingdragers van Rotom • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

UPS kiest pallets en ladingdragers van Rotom


UPS Supply Chain Solutions (SCS) heeft opnieuw Rotom geselecteerd als toeleverancier voor zijn pallets en diverse ladingdragers.

Na een tender met verschillende leveranciers kwam Rotom volgens UPS SCS als beste uit de vergelijking naar voren op basis van service en prijs. De komende vijf jaar zal Rotom alle UPS distributiecentra voorzien van pallets en ladingdragers. Rotom doet al vanaf 2006 zaken met UPS SCS (Supply Chain Solutions). Het contract is eerder verlengd, maar niet eerder voor een termijn van vijf jaar.

Ladingdragers

UPS Supply chain solutions is in Nederland vanuit acht vestigingen actief voor een grote verscheidenheid aan klanten. Dit verklaart de behoefte aan een flexibele toeleverancier als Rotom, die op uiteenlopende logistieke vragen kan inspelen. Het pakket dat Rotom levert, omvat circa zeventig verschillende ladingdragers in de vorm van pallets, kratten en bakken, uitgevoerd in hout, houtvezel en kunststof.

Retourstroom

Rotom is ook gevraagd de retour-emballagestroom vanaf de distributiecentra van UPS in goede banen te leiden. Dit gebeurt op een milieu verantwoordelijke wijze met  wisseltrailers zodat snel en efficiënt gewerkt wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven