UPS heeft nieuwe president supply chain solutions Europa • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

UPS heeft nieuwe president supply chain solutions Europa


UPS heeft Susanne Klingler-Werner benoemd tot de nieuwe President van UPS SCS Europe. In haar functie zal Klingler-Werner verantwoordelijk zijn voor 22 Europese markten,.

Klingler-Werner wordt darmee ook verantwoordelijk voor de nieuwe SCS faciliteit in Roermond die in maart 2022 werd geopend. Het nieuwe warehouse in Roermond dat fors wordt geautomatiseerd, beslaat 17.000m² en maakt onderdeel uit van de bestaande campus die in totaal 85.000m² groot is en het eerste innovatiecentrum van UPS in Europa huisvest.

Tech hub Roermond

Roermond wordt zo een tech hub die tevens profiteert van zijn strategische ligging dankzij nauwe verbindingen naar de lucht- en zeehavens van Amsterdam, Antwerpen, Rotterdam, Luik (België) en Keulen (Duitsland). “We zijn sterk gepositioneerd om te profiteren van de kansen die voor ons liggen en de nieuwste innovatieve automatiseringstechnologieën en digitale hulpmiddelen te combineren. Zo kunnen we nieuwe duurzame oplossingen creëren en de veerkracht van de supply chain voor onze klanten verbeteren naarmate hun bedrijven meegaan met de eisen van de markt”, aldus Klingler-Werner.

Klingler-Werner, die de Duitse nationaliteit heeft, is in 2005 bij UPS gekomen vanuit Menlo Worldwide Forwarding. Ze heeft functies met toenemende verantwoordelijkheid bekleed in Global Freight Forwarding (GFF) operations, luchtvrachtproductbeheer en prijsstelling, en revenue management, waarbij ze duurzame groei in de regio heeft gestimuleerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven