Ga naar hoofdinhoud

UPS bouwt nieuwe healthcare logistics-vestiging in Roermond


UPS heeft vandaag aangekondigd dat het een nieuwe vestiging bouwt in afwachting van de groeiende vraag van klanten naar healthcare logistics in Europa. Het nieuwe multi-client distributiecentrum wordt 20.000m2 groot en de afwerking is gepland voor het eerste kwartaal van 2009.

“We breiden onze mogelijkheden in Europa uit om te voldoen aan de groeiende supply chain behoeften van farmaceutische bedrijven en bedrijven die zich specialiseren in medische apparatuur”, zegt Bill Bundy, vice president Distribution & Logistics Services van UPS Europe. “We kunnen medische bedrijven nu helpen zich in Europa te vestigen of hun Europese activiteiten uit te breiden en daardoor een concurrentievoordeel te behalen.”

Campus
Het nieuwe healthcare-distributiecentrum wordt gebouwd op de UPS Suppy Chain Solutions European Logistics Campus in het Limburgse Roermond. Het nieuwe gebouw zal voldoen aan alle eisen van de healthcare-sector voor voorraadbeheer, temperatuurgevoelige opslag en kwaliteitsgarantie en zal aangesloten worden op het pan-Europese en wereldwijde vracht- en exprestransportnetwerk van UPS. Met de uitbreiding wordt een vierde gebouw toegevoegd aan de bestaande logistieke campus die op dit moment bijna 80.000m2 opslagruimte biedt. Als de vestiging volledig operationeel is, kunnen tot 200 nieuwe arbeidsplaatsen gecreëerd worden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven