Unitech met Unitcare • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Unitech met Unitcare


Unitech breidt haar standaard service programma voor de mobiele terminals uit met UnitCare. Voortaan kunnen klanten kiezen uit een reeks aan diensten bij de aankoop van Unitech producten, waardoor  zowel de hardware optimaal blijft lopen, als ook de investering op lange termijn gewaarborgd is, volgens de leverancier.

UnitCare biedt een compleet gamma van servicepakketten aan dat verder gaat dan de standaard garantie  van 1 jaar. De verschillende servicepakketten beginnen met het UnitCare Extended Programma: een serviceprogramma  met een bijkomende garantie van 1 of 2 jaar, speciaal ontwikkeld voor klanten die hun producten langer dan 1 jaar willen verzekeren tot het UnitCare Comprehensive Programma dat een all-in service biedt dat gebreken en slijtage van de apparatuur dekt, kabels en batterijen vervangt en tevens zorgt voor een verzekering tegen onopzettelijke schade voor 3 tot 5 jaar. Zo wordt dit  programma inbegrepen in de total cost of ownership van elk toestel,waardoor het voor de klant makkelijk is om de return of investment te controleren.

Plus Programma
Aanvullend biedt Unitech haar klanten een Comprehensive Plus Programma aan, dat, bij vernieuwing van de installatie aan het eind van het servicecontract(5 jaar), een waarde van 10 procent retour geeft voor de oude terminals. Tot nu toe is Unitech de enige in de sector die een dergelijke service aanbiedt, aldus de leverancier.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven