Ga naar hoofdinhoud

Unit 4 Agresso partner van ScanSafe


Unit 4 Agresso is System Integration Partner geworden van ScanSafe. Door deze samenwerking zijn de consultants van Unit 4 Agresso gecertificeerd om diensten van ScanSafe bij klanten te implementeren. Unit 4 Agresso is de eerste system integrator in Nederland die een dergelijke partnerovereenkomst met ScanSafe aangaat.
 
ScanSafe biedt gebruikers realtime webbeveiliging. Al het dataverkeer van gebruikers loopt via de datacenters van ScanSafe, waar het internetverkeer wordt gescand op malware, virussen en andere ongewenste inhoud. Organisaties hoeven dus niet te investeren in hardware of software.

Veel voordelen
Door het partnerschap kan Unit 4 Agresso rechtstreeks contracten afsluiten met ScanSafe. Bovendien biedt de samenwerking toegang tot de technische ondersteuning van ScanSafe. Unit 4 Agresso heeft ScanSafe al onder meer geïmplementeerd bij Wehkamp en het Jeroen Bosch Ziekenhuis in ‘s-Hertogenbosch. Business development manager Aart van de Kuilen van Unit 4 Agresso Continuity & Security is blij met de samenwerking: “Deze managed services-oplossing biedt veel voordelen ten opzichte van andere beveiligingsmethodes. Je hebt geen aparte software of hardware meer nodig en voor de mobiele werker is ScanSafe helemaal ideaal: je kunt met je laptop via de datacenters van ScanSafe veilig het internet op. Daarmee voorkom je belasting van je kantoorsystemen.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven