Unit 4 Agresso pakt uit met Software Valley • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Unit 4 Agresso pakt uit met Software Valley


Ter gelegenheid van de opening van het nieuwe hoofdkantoor heeft softwarespecialist Unit 4 Agresso het bedrijfsterrein in Sliedrecht drie dagen in april  omgetoverd tot een waar festivalterrein. Vele duizenden klanten en relaties werden in een groot tentencomplex volledig in de watten gelegd. Vanzelfsprekend werden ze ook op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen in software. Donderdag 17 april was de dag van ‘Enterprise Solutions’. Ook voor groothandel en logistiek was op deze dag voldoende ruimte gemaakt.

Marktanalist en trendwatcher Rob Creemers warmde in de ochtenduren de gasten goed op met zijn razende en overweldigende presentatie over trends en ontwikkelingen wereldwijd. Vervolgens namen de bezoekers deel aan verschillende parallelsessies, waarin op allerlei praktische bedrijfsproblematieken en –oplossingen werd ingegaan. Sprekers vertelden onder meer over hoe organisaties een voorsprong kunnen behouden door het verbinden van mensen en handelsketens. Ook kwamen onderwerpen aan de orde als Dibis II, de webshop voor de tweede internetgolf en standaardiseren en integreren.
Natuurlijk kwamen ook de bekende Unit 4 ERP-oplossingen, zoals Agresso Business World en Agresso Wholesale volop aan de orde. En uiteraard was er tijd voor lekker eten en drinken en voor vermaak, onder meer met de afsluiting door radiogoeroe Erik de Zwart.

Software Valley

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven