Twintig sprekers op Nationaal Mobility Event • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Twintig sprekers op Nationaal Mobility Event


Op 31 januari vindt in de Beurs-WTC in Rotterdam het Nationaal Mobility Event 2008 plaats. Deelnemers kunnen tijdens de bijeenkomst discussiëren met twintig vooraanstaande sprekers en vakgenoten uit de (groot) zakelijke en openbaar bestuurlijke markt over de mobiele (data) toepassingen van nu en de toekomst.

Onderwerpen die aan bod komen, zijn cases op het gebied van openbaar bestuur, gezondheidszorg, openbare orde en veiligheid, logistiek en transport en zakelijke en financiële dienstverlening. Vakgenoten die deze dag op het podium zijn te vinden, zijn onder andere Coen van Loon (Inspectie Verkeer & Waterstaat), Evert Jan Westera (Tweede Kamer der Staten-Generaal), Ronald Spanjers (Catharina ziekenhuis Eindhoven), Jan-Eric Slot (AMC), Bauke Ybema (Brandweer Haarlem), Hans Borgonjen (Politie ITO), Jon Kuiper (DHL), Henk Uittenbogaard (Agribase), John Bert Dijker (RTV Omroep Flevoland) en Paul Diercks (NS)

Roel Pieper, chairman of the board van the Road Group, deelt als keynote spreker zijn visie over de impact van mobiele oplossingen op de mens en maatschappij van morgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven