Twee Red Dots voor Linde • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Twee Red Dots voor Linde


Twee Linde trucks hebben dit jaar de toonaangevende Red Dot Design Award gewonnen. De Red Dot Award is een internationaal gewaardeerde, grote designprijs die elk jaar wordt toegekend in vele categorieën.

Met meer dan 5.000 inzendingen in de categorieën Productontwerp, Communicatieontwerp en Ontwerpconcept is de Red Dot feitelijk de meest toonaangevende en grootste designwedstrijd ter wereld. Een deskundige jury van het Design Zentrum Nordrhein Westfalen in Essen kiest jaarlijks de meest uitmuntende ontwerpen. Recentelijk maakte Red Dot de winnaars voor 2007 bekend. In de categorie productdesign viel Linde in de prijzen, zowel met de in 2006 geïntroduceerde E12-20 serie als ook met de smallegangentruck uit de K-serie.

De E12-20 elektrische vorkheftruck combineert volgens de deskundigen moderne technologie en hoogstaande ergonomie met efficiency en bewezen prestaties. Naast het herontwerp van de aandrijvings- en controletechnologie is er speciale aandacht besteed aan een comfortabele werkplek, een snelle en flexibele batterijwissel en veiligheid. Voor wat betreft de K-serie werd vooral het comfort en de effectieve werkomgeving voor de bestuurder geprezen. Om aan de wensen van de verschillende klanten tegemoet te komen heeft Linde de smallegangentruck als een modulair concept op de markt gebracht. Deze constructie stelt de markt in staat om een truck samen te stellen die volledig afgestemd is op zijn of haar individuele wensen. Door deze flexibiliteit kan de klant kiezen uit verschillende soorten cabines, chassis’, contragewichten, batterijpakketten en masttypen. In totaal zijn meer dan 500.000 combinaties mogelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven