Twee benoemingen bij PE People • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Twee benoemingen bij PE People


PE People, gespecialiseerd uitzendbureau voor Poolse en andere Europese werknemers, heeft Jeroen Krijgh benoemd tot regiomanager Zuid. In deze functie is hij onder andere verantwoordelijk voor de versterking en verdere groei van de klantrelaties van PE People in Brabant Oost en Noord Limburg.

Daarnaast is Filip van den Heuvel aangesteld als vestigingsmanager ‘s-Hertogenbosch. Hij volgt Jeroen Krijgh op in deze functie en houdt zich voornamelijk bezig met de aansturing van het team en de verdere groei en professionalisering van de nieuw geopende vestiging in ‘s-Hertogenbosch.

Verleden
Jeroen Krijgh is al ruim drie jaar werkzaam bij PE People als vestigingsmanager in Reek. In het verleden heeft hij diverse commerciële functies vervuld. Zo werkte hij ruim vier jaar als Salesmanager bij Volvo. Filip van den Heuvel is voor zijn komst bij PE People ruim dertien jaar actief geweest bij diverse opdrachtgevers binnen de meubelindustrie en vervulde verschillende leidinggevende functies.

Blij
“Wij zijn erg blij met de benoeming van Jeroen als regiomanager Zuid”, zegt commercieel directeur Saskia Rosmalen. “Jeroen heeft al uitgebreide ervaring binnen onze organisatie en beschikt over zowel vakinhoudelijke als branchespecifieke kennis. We zijn ervan overtuigd dat deze stap voor hem op een juist moment komt. Ook Filip is een waardevolle bijdrage voor onze organisatie, aangezien hij veel commerciële en leidinggevende werkervaring heeft opgedaan. Daarnaast heeft hij in de praktijk gezien wat de waarde is van tijdelijk personeel, wat binnen deze branche een belangrijke pré is.”

Jeroen Krijgh        Filip van den Heuvel

Jeroen Krijgh                        Filip van den Heuvel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven