Ga naar hoofdinhoud

TÜV-certificering voor PICK@EASE Vanderlande


Vanderlande Industries is officieel door TÜV gecertificeerd voor het nieuwe high-performance PICK@EASE goods-to-man pickstation. Dankzij de ergonomische ontwerpprincipes zorgt het nieuwe werkstation voor een bewezen duurzaam hoge productiviteit terwijl het gevaar van fysiek letsel voor de operators vrijwel helemaal is weggenomen, aldus de leverancier.

De PICK@EASE-werkstations zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met TNO. TNO heeft ook de ergonomische kwaliteiten van het product onderzocht tijdens praktijktesten met operators in het Vanderlande Industries’ Innovation Centre in Veghel. De Duitse keuringsinstantie TÜV heeft de beoordeling van TNO ondertussen bekrachtigd en certificering afgegeven voor de ergonomische aspecten en duurzame prestaties.

CPS
Het werkstation maakt een bewezen hoge productiviteit van 900 orderregels en 1.200 artikelen per uur mogelijk en is een belangrijk onderdeel van het Compact Picking System (CPS) van Vanderlande Industries; een goods-to-man orderverzamelsysteem dat garant staat voor een zeer hoge productiviteit, volgens de leverancier.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven