Ga naar hoofdinhoud

Tupla opent nieuw logistiek centrum


Direct naast de bloemenveiling in Aalsmeer heeft Tupla De Kwakel per 1 juni 2007 een nieuw logistiek centrum voor flexibele opslag en overslag in gebruik genomen.

Het nieuwe magazijn biedt capaciteit voor meer dan 11.000 pallets.

Flexibele opslag
Tupla biedt flexibele opslag en overslagcapaciteit voor zowel groothandel als (bloemen & planten) exporteurs. Door een hoogwaardige automatisering is zowel het leveren als het afroepen van pallets door de klant via internet te regelen. Ook is 24 uur per dag de actuele status van de eigen voorraad door elke leverancier via internet te zien. Het lossen van vrachtwagens en containers behoort eveneens tot de activiteiten van Tupla. Het eventuele transport wordt samen met betrouwbare partners verzorgd.

Onstuimige groei
Tupla De Kwakel is een jonge organisatie die de afgelopen drie jaar een onstuimige groei doorgemaakt heeft. De organisatie heeft naast haar e-commerce-activiteiten, waarmee zij bloemen- en plantenexporteurs de mogelijkheid biedt om via hun website ook lifestyle artikelen te verkopen, zich tevens ontwikkeld als een serieuze logistiek dienstverlener.
“De groeiende vraag naar flexibele opslag- en overslagcapaciteit onder onze klanten en het steeds verder dichtslibbende wegennet heeft ertoe geleid dat we met dit nieuwe bedrijfspand een groeiende groep kunnen ondersteunen met eigen distributiecentrum. De locatie is ideaal te noemen: dichtbij Schiphol en op een steenworp afstand van de bloemenveiling. Ons nieuwe centrum biedt door middel van de nieuwste automatiseringstechnieken niet alleen een optimaal voorraadbeheer, maar onze klanten ook de mogelijkheid om 7 dagen per week, 24 uur per dag zendingen aan te melden en af te roepen”, licht Tupla-directeur Robert-Jan Wesselius toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven