Ga naar hoofdinhoud

TruckStore biedt garantie op aandrijflijn


TruckStore, leverancier van gebruikte vrachtwagens, introduceert de TruckStore-garantie op de gehele aandrijflijn. De garantie is in heel Europa geldig voor alle merken, tot zes jaar oud.

Naast de verkoop van gebruikte vrachtwagens levert TruckStore aanvullende diensten zoals financiering en leasing. TruckStore groeit gestaag en beschikt nu over 31 vestigingsplaatsen in veertien Europese landen, waaronder de vestiging in Nijkerk. Hier worden vrachtauto’s van alle merken en leeftijden en in alle mogelijke uitvoeringen verkocht. Ook ruilt TruckStore vrachtwagens van alle merken in, of het nu gaat om één auto of om een hele vloot.

Categorieën
Het bestand van TruckStore bevat circa 4.000 vrachtwagens, ingedeeld in de categorieën goud, zilver en brons. Elke auto wordt aan de hand van in heel Europa geldende normen grondig gecontroleerd. De TruckStore-garantie wordt aangeboden in de categorieën goud en zilver. De garantietermijn bedraagt twaalf maanden. Bij problemen worden de reparatiekosten volledig gedekt, zonder eigen risico voor de klant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven