Toyota Material Handling neemt Ages over • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Toyota Material Handling neemt Ages over

Toyota

Toyota Material Handling Nederland neemt Ages Heftruck Service uit Venlo over. Ages blijft zelfstandig actief.

Weer een overname. Vorige week was het twee keer raak met Jungheinrich en SSI Schäfer. dit keer betreft het Toyota in de heftruck business. Toyota Material Handling Nederland neemt Ages Heftruck Service uit Venlo over.

Regionaal

Ages is een regionaal servicebedrijf in material handling en blijft zelfstandig onder eigen vlag actief in de logistieke hotspot Venlo/Eindhoven. De overname past in de groeidoelstelling van Toyota, waarbij de dienstverlening in de regio wordt versterkt en ook de identiteit van Ages behouden blijft aldus Toyota.

Ages levert een breed assortiment aan heftrucks en magazijntrucks met ondersteunende diensten als service, verhuur en trainingen. Het bedrijf heeft 20 medewerkers en beschikt over een huurvloot van ongeveer 500 machines.

Continuïteit Ages

Ages is 25 jaar geleden gestart door Gerald Veldman en Leon Janssen. Zij hebben het bedrijf tot een succesvol regionaal servicebedrijf uitgebouwd. Om de continuïteit te waarborgen zochten de eigenaren naar een sterke overnamekandidaat. Belangrijke voorwaarde daarbij was, dat Ages zoveel mogelijk de eigen identiteit zou kunnen behouden. Na de overname blijft de dagelijkse bedrijfsleiding in handen van Gerald Veldman en Leon Janssen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven