Ga naar hoofdinhoud

Toyota bedient klant met nieuwe website


Per 1 maart jl. is de compleet vernieuwde site https://www.toyota-forklifts.nl/ online gegaan. Gebruikersvriendelijkheid is het uitgangspunt voor het nieuwe systeem, dat door heel Europa gebruikt gaat worden.

Met de oplevering van het nieuwe Europese webplatform is de basis voor alle toekomstige landensites gevormd. Het doel van Toyota Material Handling Europe – een uniforme uitstraling – wordt hiermee gerealiseerd. Nederland is één van de eerste landen waar de site live is gegaan.

De Europese content is aangevuld met lokale informatie om de website www.toyota-forklifts.nl geheel af te stemmen op de Nederlandse gebruiker. Naast het totale product-overzicht, het laatste nieuws en evenementen zijn er aanbiedingen en de nieuwste producten op de site te vinden. Ook kan online een passende occasion gevonden worden. Daarnaast kunnen bezoekers op de site terecht voor een service-aanvraag en zijn alle productspecificaties te downloaden. Behalve de site www.toyota-forklifts.nl bestaat er sinds enkele maanden ook www.toyota-tonero.nl; een speciale mini-site met alle informatie van de serie Toyota Tonero vorkheftrucks met verbrandingsmotor.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven