TopPak Fulfilment Services gaat verhuizen naar Houten • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

TopPak Fulfilment Services gaat verhuizen naar Houten


Na bijna 50 jaar gevestigd geweest te zijn aan het Strijkviertel in De Meern op industrieterrein Oudenrijn gaat TopPak Fulfilment per 1 april 2009 verhuizen naar industrieterrein De Meerpaal in Houten.

Vanwege de snel veranderende markteisen en een sterk doorzettende groei van haar klantenkring voldoet de huidige huisvesting niet meer. Vrijdag 4 juli jl. is in het bijzijn van de wethouder van de gemeente Houten de eerste symbolische paal geslagen en op dinsdag 8 juli jl. is er begonnen met de daadwerkelijke bouw van het nieuwe logistiek centrum.

top pak

Het nieuwe pand wordt gebouwd op een kavel van 19.000 m2 en beslaat een bebouwd oppervlakte van 14.000 m2 met een hoogte van 12 m. Hiervan zal 12.500 m2 als bedrijfsruimte worden ingevuld en voorzien worden van alle hedendaagse vereisten zoals een negental loadingdocks, een hoogbouwmagazijn, inductie gedreven rijdend materieel, een sprinklerinstallatie en een dubbele produktievloer. Daarnaast wordt de ruimte zo ingericht dat de sterke groei van de thuiswinkelmarkt en de daarbij behorende eisen op het gebied van kwaliteit, snelheid en efficiency maximaal gefaciliteerd kan worden, aldus TopPak Fulfilment Services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven