Tilburg wint in Nacht van Eindhoven • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Tilburg wint in Nacht van Eindhoven


In de nacht van donderdag 24 op vrijdag 25 mei werd de tweede editie van de Nacht van Eindhoven gehouden op het kantoor van CQM.

De wedstrijd voor wiskunde, informatica en econometrie studenten werd ook dit jaar zowel volgens de organisatie als de deelnemende teams een groot succes.

De hoofdprijs van € 2.000,- ging na een zware strijd naar het team van TEV, de studievereniging van Econometrie uit Tilburg. De tweede prijs van € 1.000,- werd meegenomen door de technisch wiskundigen naar Delft.
Met veel enthousiasme en creativiteit hebben de studenten zich een nacht lang gestort op opgaven over het optimaal inrichten van een callcenter, het herbevoorraden van bier in cafés, het modelleren van een katapult en een puzzel over een vierkleuring van de departementen van Frankrijk. Ondanks het gevecht tegen de slaap was er een goede sfeer en is er door alle studenten hard gewerkt. De zeven deelnemende teams kwamen van de universiteiten van Amsterdam, Delft, Groningen, Enschede, Utrecht, Eindhoven, en Tilburg. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven