Tiende editie vakbeurs Groothandel & Logistiek 2008 • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Tiende editie vakbeurs Groothandel & Logistiek 2008


Op 12 en 13 november 2008 vindt in het Beursgebouw Eindhoven de tiende editie van de landelijke vakbeurs Groothandel & Logistiek plaats; de vakbeurs voor interne logistiek, opslag en voorraadbeheer.

De Groothandel & Logistiek beurs is inmiddels een begrip geworden. Het kwalitatief interessante expositieprogramma bestaat uit leveranciers van onder meer interne transportsystemen, magazijn- en opslagsystemen, ERP, barcode- en RFID systemen en verpakkingssystemen. De organisator van de beurs, Bureau Bosman BV, zorgt ervoor dat de bezoeker tijdens de beurs volledig geïnformeerd wordt over de nieuwste ontwikkelingen op produkt- en kennisniveau.

De beurs Groothandel & Logistiek is interessant voor iedereen die betrokken is bij of interesse heeft in (interne) logistieke processen binnen de groothandels-, warehousing- en distributiesector. De beurs is met name aansprekend voor directies uit deze sectoren en leidinggevenden die verantwoordelijk zijn voor logistieke processen zoals controllers, magazijnchefs, hoofden expeditie en logistiek managers. De beursvloer is inmiddels al voor 50 procent gevuld maar geïnteresseerde bedrijven kunnen nog een standruimte reserveren. Voor meer informatie: http://www.groothandelenlogistiek.nl/.

Vakbeurs G&L

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven