The Facility Group benoemt Jeroen Brederveld • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

The Facility Group benoemt Jeroen Brederveld


The Facility Group heeft Jeroen Brederveld aangesteld als Senior Logistic Engineer. Hij heeft ruime ervaring in de logistieke sector, als logistiek manager bij onder meer OPG, DeliXL en Makro. In deze functies heeft hij een sturende rol gehad in fusie- en reorganisatieprojecten. In zijn laatste functie, als Project Manager bij non-profit medicijnenverstrekker IDA, heeft hij gezorgd voor de herlocatie van het distributiecentrum.

Jeroen Brederveld wordt bij The Facility Group verantwoordelijk voor de consultancy afdeling. “Wat mij aanspreekt aan The Facility Group is het werken met grote internationale organisaties binnen een groeiend bedrijf, samen met een jong en getalenteerde groep mensen”, aldus Jeroen Brederveld.

The Facility Group is specialist in het uitdenken, ontwerpen, bouwen en inrichten van bedrijfshuisvesting en is internationaal toonaangevend in de conceptontwikkeling en realisatie van complexe bouwprojecten. De focus ligt daarbij op distributiecentra, opslagruimtes, productiefaciliteiten en R&D bedrijfshuisvesting. Sinds 1999 zijn projecten gerealiseerd voor o.a. Nedac Sorbo, Vista Print, Astellas, Molco, Coca Cola, Proctor & Gamble, Laurus, General Electric, Ahold, Penske, Unilever, Masterfoods, Olympus, Exel, Hagemeyer, Zippak en Foot Locker in Europa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven