Ga naar hoofdinhoud

Ter Haak Group breidt containerdepot faciliteiten uit


Container Company Amsterdam (CCA), onderdeel van de Ter Haak Group, heeft zijn containerdepot faciliteiten flink uitgebreid. Het havenbedrijf is sinds kort voor de regio Amsterdam het officiële empty containerdepot voor de Franse rederij CMA-CGM in Marseille, een van de drie grootste containerrederijen ter wereld.

Met de uitbreiding speelt de Ter Haak Group in op de behoefte aan extra service in de Amsterdamse haven. Naast de onlangs in gebruik genomen nieuwe Terminal Entrance en het nieuwe hoofdkantoor aan de Amerikahaven, staan meer uitbreidingsplannen op stapel. In Shanghai opent de Ter Haak Group het InterAsia kantoor en in Almere opent het havenbedrijf de deuren van een warehouse met een oppervlak van 12.000m2.

USA terminal
CCA Amsterdam is markleider op het gebied van in- en verkoop en verhuur van allerlei typen zeecontainers, offshorecontainers en cabins, zowel nieuw als gebruikt. In Roemenië heeft het een eigen containerfabriek. Op de terminal aan de Ruijgoordweg in Amsterdam werkt CCA als Service & Repair Provider ook voor de grotere Deep Sea klanten van het zusterbedrijf United Stevedores Amsterdam, zoals Grimaldi, NileDutch en Delmas. Jaarlijks worden meer dan 100.000 lege containers ontvangen, hersteld en gereinigd om vervolgens weer ingezet te worden. Hiertoe heeft CCA op de dedicated USA terminal zelf beschikking over 40.000m2 opslagcapaciteit, 1.000m2 overdekte workshop, een wasplaats, veertig reeferplugs en zes Kalmar empty containerhandlers. Daarnaast kan zij volledig gebruik maken van alle terminalfaciliteiten van het zusterbedrijf.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven