Tempo-Team sterker in administratie door overname Thremen • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Tempo-Team sterker in administratie door overname Thremen


Uitzendbureau Tempo-Team heeft Thremen BV overgenomen van de aandeelhouders, de investeerders Pieter Bas Mijnster en Cees Jan Hoes. Thremen is gespecialiseerd in het aannemen van administratieve processen en is vooral actief in de overheids- en financiële sector. Thremen heeft 380 medewerkers en behaalde in 2006 een omzet van € 19 miljoen.

Tempo-Team is de op een na grootste uitzendorganisatie in Nederland en richt zich in het bijzonder op zeven segmenten: logistiek, food, gezondheidszorg, overheid, financiële dienstverlening, horeca & catering, en teleservices. Naast generieke uitzending, in-house services, detachering, werving en selectie, re-integratie en outplacement heeft Tempo-Team een bescheiden positie opgebouwd in het aannemen van werk.

Toenemende behoefte
Thremen vervult een sleutelrol in de Nederlandse markt op het gebied van het aannemen van administratieve processen. Tempo-Team ziet bij opdrachtgevers een toenemende behoefte ontstaan om arbeidsintensieve productie- en administratieve processen uit te besteden aan partijen voor wie het managen van personeel core business is. De verwachting is dat deze trend de komende jaren zal doorzetten.

Voet aan de grond
De overname van Thremen vult het dienstenaanbod van Tempo-Team aan. De huidige activiteiten van Tempo-Team in het aannemen van werk zijn gericht op de logistieke en overheidssector. De gecombineerde activiteit van Tempo-Team en Thremen geeft het bedrijf vastere voet aan de grond, een groter dienstenaanbod en een toename van kennis voor beide bedrijven en hun klanten.

Positief effect op wpa
Verwacht wordt dat de overname van Thremen een gering positief effect heeft op de winst per aandeel Randstad Holding in 2007.
Opdrachtgevers huren Thremen in voor het efficiënt wegwerken van achterstanden, om snel inzetbare kennis in huis te halen en voor het creëren van een flexibele pool van medewerkers. Peter Hulsbos, algemeen directeur Tempo-Team: “We zijn blij met deze overname. Het versterkt ons productenportfolio in de branches en levert een bijdrage aan onze langetermijnambitie om marktaandeel en rendement te vergroten.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven