Ga naar hoofdinhoud

Technologiereus trekt 70 miljoen uit voor nieuwe warehouses


ThyssenKrupp trekt ongeveer zeventig miljoen euro uit om nieuwe warehouses te bouwen in Duitsland, Polen en Hongarije. ThyssenKrupp is een van de grootste technologiebedrijven ter wereld, maar legt zich niet alleen toe op technologie. Het Duitse bedrijf biedt ook andere geïntegreerde oplossingen aan voor productie en logistiek.

Door nieuwe distributiecentra uit de grond te stampen breidt ThyssenKrupp Materials Services, de tak van ThyssenKrupp die als groothandel in meer dan dertig landen materialen aanbiedt, zijn portfolio verder uit, zegt directeur Klaus Keysberg. 

“Uitbreiding en modernisering zijn belangrijke elementen van onze groei. Innovatieve logistiek, automatisering en digitalisering helpen ons om onze prestaties en productiviteit te verbeteren”, aldus Keysberg. 

In Rotenburg in deelstaat Nedersaksen verrijst in 2021 een state-of-the-art logistiek centrum met ongeveer 36.000 vierkante meter aan opslagruimte. Daar kan voor de klanten in Noord-Duitsland maximaal 20.000 ton aan materialen worden opgeslagen. 

De magazijnen in het Poolse Nowe Marzy en in het Hongaarse Boedapest worden flink uitgebreid. 

ThyssenKrupp

Met ongeveer 480 vestigingen in meer dan 40 landen is ThyssenKrupp Materials Services de grootste distributeur van materialen in de westerse wereld. Het gaat hierbij om onder meer liften, roltrappen, automatische deuren en vliegtuigslurven. Een uitgebreid assortiment biedt 250.000 klanten wereldwijd 24 uur per dag toegang tot meer dan 150.000 producten en diensten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven