Ga naar hoofdinhoud

SystemPlus: Bosman onderscheidt zich in kwaliteit


Het pan-Europese samenwerkings-verband in vervoer SystemPlus kende 19 juni jl. voor de tweede keer de ‘Quality Award’ toe. Nederlandse deelnemers scoorden daarbij goed.

De kernactiviteiten van het in 1991 opgerichte franchisesysteem SystemPlus zijn Europees expresvervoer over de weg van hoogwaardige premiumproducten en pan-Europese distributie en handling van stukgoedzendingen in het B2B-segment zonder beperkingen qua afmetingen en gewicht. Diensten met een toegevoegde waarde zoals ‘track & trace’ binnen Europa, terugroepservice, tijdgebonden bezorgingen en rembourszendingen maken het dienstenpakket compleet. Momenteel zijn 22 landen aangesloten bij het netwerk.

Kwaliteit wordt beloond
Het grote belang dat wordt gehecht aan kwaliteit binnen het systeem blijkt ook uit de jaarlijkse toekenning van de ‘Quality Award’. Voor 2006 zijn tijdens de aandeelhoudersvergadering op 19 juni in Frankfurt de volgende partnerbedrijven onderscheiden:
1e plaats: SystemPlus Nederland (Wim Bosman)
2e plaats: SystemPlus België (Wim Bosman)
3e plaats: SystemPlus Oostenrijk (Systempo)
De Belgische aandeelhouder Wim Bosman ontving bovendien een speciale onderscheiding voor uitstekende prestaties op het gebied van de Premium Plus 12-service. De winnaars worden op basis van de maandelijks verzamelde kwaliteitsgegevens bepaald.

Gegevensanalyse
Deze gegevens worden met behulp van een speciaal hiervoor ontwikkelde ‘performance tool’ verzameld en geanalyseerd om te toetsen of te allen tijde wordt voldaan aan de gestelde kwaliteitsnormen en om mogelijkheden tot optimalisering te signaleren. “De feedback van onze klanten en de ontwikkeling van het aantal zendingen tonen duidelijk aan dat wij met het in 2006 begonnen kwaliteitsoffensief op de goede weg zijn. Wij zullen deze strategie daarom
consequent voortzetten”, aldus Karin Wolf, directeur van het pan-Europese franchisesysteem SystemPlus

Foto:
De winnaars van de ‘Quality Award’ van SystemPlus voor 2006 (v.r.n.l.): Volker Binder (SystemPlus Oostenrijk), Wim Bosman (voorzitter van de adviesraad van SystemPlus Logistic Service GmbH & Co. KG), Tonnie Abbenhuis (SystemPlus Nederland) en Roel Vanmaele (SystemPlus België).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven