Swisslog tekent voor eerste geautomatiseerd fulfilmentcenter in Midden-Oosten • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Swisslog tekent voor eerste geautomatiseerd fulfilmentcenter in Midden-Oosten


Een primeur voor Swisslog. De material handling specialist heeft het eerste geautomatiseerde fulfilment center in het Midden Oosten gerealiseerd.

E-grocery platform Raha in Koeweit is totaal vernieuwd. Het bedrijf heeft nu het eerste fulfilmentcenter in het Midden-Oosten dat volledig geautomatiseerd en gerobotiseerd is. Swisslog tekende voor de inrichtring.

AutoStore

Het gekoelde warehouse  is uitgerust met AutoStore, het systeem dat ook actief is bij Active Ants in België. Jens Schmale, Head of Swisslog Region EMEA: “Het systeem is zo ontworpen dat de bestelcapaciteit effectief per dag kan worden verdubbeld zonder enig probleem. Dit kan dankzij de uitbreidingsmogelijkheden die onze oplossing biedt.”

Uniek e-grocery platform

Raha heeft enorm veel geïnvesteerd in zijn micro-fulfilmentcenter. Deze investering zorgt er voor dat het platform gegevens en inzichten van gebruikers ontvangt waardoor ze hun klanten een gepersonaliseerde customer experience kunnen geven. Door een systeem te bouwen dat geschikt is voor zowel gekoelde als niet-gekoelde producten en dat ontworpen is voor zowel express- als geplande leveringen, biedt Raha zijn klanten veel flexibiliteit. 

Daarnaast is Raha verplicht om kwaliteits- en versheidsbenchmarks te halen voor elke bestelling. Daarvoor beschikt het platform over een gekoeld magazijn voor versvoeding. Ook maakt het platform gebruik van een nauwkeurig proces waarbij de temperatuur systematisch gecontroleerd wordt bij elke stap van de logistieke cyclus. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven