Ga naar hoofdinhoud

S&V Management Consultants opent Nederlandse vestiging


S&V Management Consultants, een onafhankelijk adviesbureau dat zich heeft gespecialiseerd in supply chain management, opent op 14 september officieel zijn Nederlandse vestiging op bedrijvenpark Arena in Hilversum.

S&V was al enkele jaren actief in Nederland, maar had er nog geen vaste vestiging. Vanuit het kantoor in Hilversum worden vanaf 14 september de consultants ondersteund onder leiding van Erik Diks.

Supply chain management
S&V Management Consultants is een onafhankelijk adviesbureau, dat in 1992 in het Belgische Gent werd opgericht door Steven Serneels en Peter Verstraeten. S&V heeft zich gespecialiseerd in supply chain management en is inmiddels uitgegroeid tot één van de belangrijkste Europese spelers. Momenteel werken er ruim vijftig consultants bij S&V, die zich bezig houden met het beheersen van de toevoerketen, de productieprocessen en het distributiebeleid van bedrijven. Daarbij worden zowel op strategisch als op het niveau van de bedrijfsprocessen structurele verbeteringen nagestreefd. Niet alleen de integratie met andere disciplines zoals marketing & sales, financiën en R&D wordt nauwlettend bewaakt, maar ook de impact van de veranderingen op het bedrijfsresultaat. Voor dit traject gebruikt S&V naast de Six Sigma methodologie een eigen methodiek met een aantal vaste stappen.

Nederlandse opdrachtgevers
De opdrachtgevers zijn vooral te vinden in de chemie, de farmacie, metaal, voeding en dranken, papier en verpakkingen. S&V is daarnaast actief in de sectoren distributie & logistiek, elektronica, consumentengoederen, bouw & woninginrichting, overheid en non-profit-organisaties. In Nederland werkt S&V voor onder meer Biomet, Cerestar, Cordis, Dupont, Friesland Foods, Intervet, Loders Croklaan, NVI, Office Depot, Organon, Philips, Swets en Wavin.
“We werken in Nederland momenteel met tien consultants, die natuurlijk vaak op locatie bij de klant werken”, zegt Steven Serneels, die als managing partner verantwoordelijk is voor de activiteiten in Nederland. “Daarnaast worden er – afhankelijk van hun expertise – regelmatig consultants uit België ingezet. Door de gestage groei van het aantal opdrachtgevers in Nederland en de toename van het aantal consultants, vinden we het belangrijk een vaste vestiging te hebben, van waaruit we onze klanten, consultants en andere relaties optimaal kunnen ondersteunen.” Vanuit Hilversum worden ook de marketing en de werving van nieuwe consultants in Nederland aangestuurd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven