S&V in Indiase handen • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

S&V in Indiase handen


S&V Management Consultants, het Belgische logistieke adviesbureau met een vestiging in Hilversum, is overgenomen door het Indiase Satyam Computer Services.
Satyam is een wereldwijd opererende service provider in IT. Het bedrijf denkt met de overname de globale positie in strategisch supply chain management advies te kunnen versterken. De overname heeft Satyam een bedrag van 35,5 miljoen dollar gekost. S&V Management Consultants adviseert vooral de industriële en farmaceutische bedrijven en de dienstensector. S&V heeft zestig medewerkers en een jaaromzet van zo’n 15 miljoen dollar.

S&V gaat verder als een dochteronderneming van Satyam. De naam en identiteit zullen gewoon blijven bestaan. Het adviesbureau wordt een onderdeel van het Satyam Consulting and Enterprise Solution team. Groot voordeel voor Satyam is dat met de overname van S&V ook de het softwarepakket Equazion mee kon worden overgenomen. Equazion is een zogeheten Supply Chain Performance Management Suite, waarmee bedrijven op gefundeerde wijze tactische en strategische keuzes kunnen maken.

 

Satyam logo 2

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven