Streng Integrated Logistic Services bereikt de top • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Streng Integrated Logistic Services bereikt de top


Het nieuw te bouwen logistieke centrum van Streng Integrated Logistic Services (SILS) heeft op 19 juli jl. zijn hoogste punt bereikt.

De nieuwe vestiging wordt ondergebracht op de Ecofactorij in Apeldoorn, het duurzame bedrijventerrein aan de noord-oostkant van Apeldoorn. Dit is in lijn met het streven van SILS om zo milieuvriendelijk mogelijk te werken. Het moderne logistieke centrum zal in januari 2008 worden opgeleverd.

Strategie
SILS is een gespecialiseerde logistieke dienstverlener. Het nieuwe logistieke centrum is een belangrijke stap in de uitvoering van de strategie van SILS, die erop gericht is zich volledig te concentreren op de opslag en distributie van goederen. Nu al beschikt SILS over zo’n 13.000 m2 multifunctionele opslagruimte.

Value added logistics
SILS heeft zich binnen deze discipline verder gespecialiseerd in ‘value added logistics’ (toegevoegde waarde logistiek). Het biedt daartoe diverse klantspecifieke oplossingen aan, zoals het ompakken, bijpakken en zelfs assembleren van goederen.

Formaliteiten afgewikkeld
Daarnaast heeft SILS de internationale ‘Customs & Taxruling’ aan haar dienstverlening toegevoegd. Hiermee kan het bedrijf aan klanten een professioneel (beleids)advies geven en kunnen alle formaliteiten rondom im- en export direct vanuit de eigen vestiging in Apeldoorn voor een klant worden afgewikkeld. Op deze manier kan SILS de regie voeren over de totale logistieke keten voor een klant, vanaf de aanvoer van goederen tot en met de distributie naar de eindklant, en alles wat daar bij komt kijken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven