Ga naar hoofdinhoud

Streng heet voortaan SILS


Streng Integrated Logistic Services gaat voortaan als SILS door het leven. De nieuwe naam gaat gepaard met een compleet nieuwe huisstijl. Zo is het logo vernieuwd en heeft ook de website een nieuw uiterlijk gekregen. Met ingang van 1 januari neemt SILS zijn intrek in een nieuw pand op de Ecofactorij in Apeldoorn. Ook dit nieuwe Logistic Centre is conform de nieuwe huisstijl ingericht.

Het moderne Logistic Centre is een belangrijke stap in de uitvoering van de strategie die SILS nastreeft. Het bedrijf wil zich volledig richten op de opslag en distributie van goederen, inclusief de daaraan gerelateerde douaneformaliteiten. Cargo, Logistics & Customs zijn de drie kernactiviteiten die het bedrijf biedt.

De naamsverandering heeft ook een andere reden. Van oorsprong is SILS een transportbedrijf. Inmiddels is SILS uitgegroeid tot een gespecialiseerde logistieke dienstverlener. De naam Streng riep echter nog altijd associaties op met transport, terwijl het bedrijf alle transport- en distributieactiviteiten uitbesteedt aan een selecte groep specialisten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven