Ga naar hoofdinhoud

StreamServe introduceert internationaal elektronisch factureren


StreamServe kondigt de beschikbaarheid aan van StreamServe E-invoice Center. Deze oplossing maakt het mogelijk om automatisch facturen te genereren, van de juiste digitale handtekening te voorzien en lokaal en/of wereldwijd te distribueren. Op dit moment ondersteunt de oplossing de wetgeving van 24 landen.

Besparing
Het systeem is ontwikkeld in samenwerking met TrustWeaver, specialist in compliance-vraagstukken bij facturatieprocessen. Met de nieuwe software kunnen bedrijven naar schatting zo’n zestig procent aan kosten besparen. Christiaan van der Valk, CEO van TrustWeaver: “Bedrijven die willen profiteren van de voordelen van elektronisch factureren lopen tegen landspecifieke eisen aan, zowel in hun eigen land als in landen waarnaar de facturen worden verstuurd. Met ons systeem worden de elektronische facturen automatisch aangepast aan lokale eisen en wetgeving.”

Flexibel
Michiel Glazener, Regional Director van StreamServe Benelux zegt: “Veel bedrijven kwamen met de wens om zowel elektronische facturen in pdf- en xml-formaat, als papieren facturen binnen één systeem af te kunnen handelen, voor lokale en internationale distributie. StreamServe E-Invoice Center sluit hierop aan en is het eerste standaard product dat bedrijven deze flexibiliteit biedt en tegelijkertijd ook voldoet aan alle regelgeving.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven