Ga naar hoofdinhoud

Stockspots in zee met investeerder om groeiambitie waar te maken


Stockspots en ESquare Capital gaan samenwerken om de internationale groeiambities van Stockspots te versnellen

Stockspots, het on-demand platform voor flexibele opslag gaat een partnerschap aan met ESquare Capital Partners. De deal met de investeringspartij moet de positie in de Benelux versterken en een stevige basis leggen voor groei in andere Europese markten.

Stockspots verbindt bedrijven die op zoek zijn naar flexibele opslagoplossingen op aanvraag met magazijnbeheerders met ongebruikte magazijnruimte die die ruimte efficiënter willen gebruiken en de bezettingsgraad willen verhogen.

Stockspots is er trots op ESquare te verwelkomen als ondernemende tech-investeerder en strategisch en financieel partner. Na 5 jaar pionieren was het bedrijf op zoek naar een groeipartner en die de visie van het team deelde.

Track record

“We zijn verheugd om samen te werken met het Stockspots team, dat een schat aan ervaring meebrengt op het gebied van logistieke automatisering en technologie”, zegt Jules Bernaerts, Managing Partner van ESquare Capital Partners. “Stockspots heeft een bewezen track record van het leveren van flexibele, on-demand en efficiënte opslagoplossingen aan snelgroeiende bedrijven in food- en non-foodretail, e-commerce, groothandel, productie, expeditie en logistieke diensten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven