Stijgende grondstoffen en personeelskrapte baren Evofenedex zorgen: 'kabinet doe er wat aan' • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Stijgende grondstoffen en personeelskrapte baren Evofenedex zorgen: ‘kabinet doe er wat aan’


Ondernemersvereniging evofenedex wil dat het kabinet extra inzet op personeelsproblematiek. Ook grondstoffen baart de ondernemersvereniging zorgen.

Het is van belang dat de overheid samen met het bedrijfsleven een visie ontwikkelt op wat te doen met industrie, grondstoffen en de krapte op de arbeidsmarkt. Handels- en productiebedrijven zijn onmisbaar bij het realiseren van een bereikbaar, duurzaam en internationaal stevig gepositioneerd Nederland.

Dat stelt Machiel van der Kuijl, algemeen directeur van evofenedex. Hij reageert hiermee op de troonrede.

Infrastructuur, digitalisering

Veel leden van evofenedex zijn al bezig met het verbeteren van hun handels- en productieketens, zodat die bijdragen aan een duurzame wereld en brede welvaart. “Extra budget voor onderhoud en aanleg van infrastructuur, digitalisering en de transitie naar een duurzame samenleving blijft daarbij hard nodig. Dit vraagt om meer dan een korte termijnpakket van 18 miljard. Maak nu ook keuzes voor de lange termijn. Handel en logistiek raken immers niet alleen nu, maar juist ook op de langere termijn aan al onze maatschappelijke uitdagingen”, aldus van der Kuijl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven