Ga naar hoofdinhoud

Standaard documentoplossing voor Exact


Codast, dienstverlener in oplossingen voor in- en outputmanagement, komt met een toepassing waarmee organisaties snel en simpel maatwerkdocumenten kunnen produceren vanuit hun eigen Exact-systeem.

Exact Output Solution heet de toepassing, waarmee bedrijven voorgedefinieerde lay-out templates kunnen gebruiken, waarmee ze dynamische informatie kunnen distribueren naar verschillende media, zoals printers, e-mail, sms en archief. Het bedrijfsproces binnen Exact wordt volledig ongemoeid gelaten.

Veranderingen
In- en outputmanagement gaat volgens Codast een steeds grotere rol spelen binnen bedrijven en organisaties. Directie en management worden zich meer bewust van de mogelijke efficiencyverbeteringen, kostenbesparingen en marketingmogelijkheden. Ook op het gebied van elektronisch en multichannel communiceren verandert veel. Exact Output Solution biedt op dit gebied volgens de leverancier duidelijk meerwaarde ten opzichte van standaardtools.

Voorgeconfigureerd

Door het gebruik van voorgeconfigureerde templates en het niet aanbrengen van wijzigingen in de bestaande Exact-omgeving garandeert Codast een relatief korte implementatietijd. Johan van Tongeren, Managing Director van Codast, zegt: “Exact is binnen het MKB verreweg het meest gebruikte boekhoud- en administratiepakket. Op het gebied van documentproductie en -beheer bleek er bij de Exact-gebruikers een duidelijke behoefte te bestaan aan meer mogelijkheden om makkelijk en snel documenten en berichten te genereren.” 

Meer elektronisch communiceren

VanTongeren vervolgt:  “Veel van deze organisaties gaven ook te kennen meer elektronisch te willen communiceren, met gebruikmaking van verschillende kanalen, als dit niet meer handelingen zou vergen. Deze markt is feitelijk prima tevreden met de huidige Exact-oplossing, maar zou hier graag nog wat meer rendement uit halen.”

Codast Exact Output Solution belooft organisaties kosten te besparen op het gebied van porto, papierverbruik en inzet van medewerkers.

Groeien
Johan van Tongeren: “Vooral in het MKB is het huidige tekort aan goed opgeleid personeel goed merkbaar. Als je als organisatie toch wilt groeien, zonder meer mensen aan te kunnen nemen, moet je je processen wel efficiënter inrichten. De efficiency neemt toe omdat documentopmaak slechts éénmalig hoeft te gebeuren. Met onze oplossing omzeil je nu het probleem dat je een document maar op één manier kan verwerken, print of mail, en dat je bijvoorbeeld niet meerdere exemplaren naar verschillende printers kan sturen. Organisaties hebben daarnaast direct de beschikking over een digitaal archief bij het automatisch faxen of mailen. De aansturing en opmaak van documenten is ERP-onafhankelijk, zodat toekomstige migraties en uitbreidingen geen probleem vormen.”

StreamServe

De Codast Exact Output Solution is ontwikkeld op basis van StreamServe software. StreamServe Enterprise Document Presentment software stelt bedrijven in staat effectief te communiceren met hun klanten, partners en leveranciers. De software maakt het mogelijk interactieve, geprinte en elektronische documenten te genereren vanuit bedrijfsapplicaties in elk formaat en via elk kanaal. Meer dan 4.500 klanten in 130 landen maken inmiddels gebruik van StreamServe.

MKB

Managing Director Johan van Tongeren: “Codast is al jaren actief met implementaties van StreamServe, onder andere bij diverse Exact-gebruikers. Tijdens deze trajecten kwamen we er achter dat met name organisaties in het MKB behoefte hebben aan een oplossing die aansluit bij hun specifieke wensen en eisen. We hebben toen de StreamServe-oplossing geoptimaliseerd voor de Exact-omgeving, met een voor het MKB zeer aantrekkelijke prijsstelling.”

Codast

Het Barneveldse Codast is een gespecialiseerde businesspartner en ICT dienstverlener. Het bedrijf stelt zich ten doel efficiënte en effectieve oplossingen te realiseren op het gebied van in- en output­management.Vanuit ieder bronsysteem kan Codast documenten en berichten transparant samenstellen en via meerdere outputkanalen distribueren in ieder gewenst formaat, bijvoorbeeld via print, fax, e-mail, pdf en xml. Heldere documenten resulteren volgens Codast  in hogere tevredenheid bij de ontvanger en leiden tot kostenverlaging op documentopmaak en verwerking. Onder de klanten van Codast zijn bedrijven als ABB, Derco, Lasaulec, SOS International en Unigarant Verzekeringen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven