SSI Schäfer heeft nieuw Nederlands hoofdkantoor mét experience center • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

SSI Schäfer heeft nieuw Nederlands hoofdkantoor mét experience center


SSI Schäfer heeft een nieuwe hoofdkantoor in Nederland. Het moderne pand is tevens voorzien van een trainings- en experience center.

 SSI Schäfer, een van ‘s-werelds grootste material handling spelers heeft een nieuw Nederlands hoofdkantoor geopend dat ‘past’ bij de status van het bedrijf.  Het nieuwe kantoor van SSI Schäfer, die gaat samenwerken met Fraunhofer, staat in Oosterhout nabij Nijmegen.

Trainings- en experience center

Naast 65 werkplekken inclusief 12 flex, is het pand, dat door de vele, grote puien openheid ademt, uitgerust met een trainings- en experience center. Het trainingscenter is bedoeld voor de mensen intern, het experience center, een mini variant van het center in het Duitse mondiale hoofdkantoor, is bedoeld om (potentiële) klanten ‘laagdrempelig’ kennis te laten maken met de systemen van het bedrijf, stelt Henk van Mullem, operationale manager tijdens de rondleiding. “Zie het als een winkel waarin klanten kunnen- rondstruinen.”

Material handling systemen tentoongesteld

In het experience center kunnen klanten onder meer de Logimat in werking zien en de Weasel, een agv voor intern transport. Ook conventionele opslagsystemen zijn aanwezig: R 3000 rekken en doorrolstellingen voor dozen en bakken tot een PR 600 stelling voor palletopslag en een draagarmstelling voor lange, volumineuze goederen.

Modern

Steffen Bersch, ceo van SSI Schäfer: “Creatief samenwerken in teamverband is nodig om moderne Intralogistics 4.0-oplossingen voor onze klanten te ontwikkelen. Met het nieuwe kantoor en het training & experience center zijn hier in Oosterhout de randvoorwaarden gecreëerd voor ‘agile werken’ in een moderne bedrijfscultuur.” 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven