Ga naar hoofdinhoud

Sluyter Logistics start bouw nieuw distributiecentrum Assen


De bouw van het nieuwe distributiecentrum van Sluyter Logistics in Assen is begonnen. Aan de Stegge Twello sloeg samen met Sluyter Logistics, bouwpartners en de wethouder van de gemeente Assen de eerste paal.

Vanwege groei heeft Sluyter Logistics behoefte aan uitbreiding van haar opslagcapaciteit. Het dc wordt gebouwd op een perceel van vijf hectare. Het gebouw zal bestaan uit ca. 15.250 m² warehouse/expeditie inclusief 26 laad-/losdocks, ca. 1.650 m² mezzanine en ca. 1.575 m² kantoorruimte.

Met de nieuwbouw voegt Sluyter Logistics de twee huidige vestigingen in Assen samen en wordt de ruimte voor allround logistieke activiteiten verdubbeld.

Ruim 17.000 m2 distributiecentrum

 Sluyter Logistics bouwt op bedrijventerrein Werklandschap Assen-Zuid een nieuw distributiecentrum. Aan de Stegge Twello, die ook het nieuwe Picnic fulfilment center in Zwolle bouwt, is verantwoordelijk voor de bouw. De nieuwbouw moet de logistiek dienstverlener de nodige extra warehouse ruimte geven.

Duurzaamheid

Het pand wordt gebouwd volgens de BREEAM-NL Excellent eisen. Naast de nieuwbouw in Assen hebben Aan de Stegge Twello en Sluyter Logistics een samenwerkingsovereenkomst gesloten voor een soortgelijk project op een andere locatie. De realisatie van dit project staat gepland voor 2024. De oplevering van het gebouw in Assen vindt plaats in augustus 2024.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven