Slimstock wint Nederlandse Logistiek Prijs 2021 • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Slimstock wint Nederlandse Logistiek Prijs 2021


Voorraadspecialist Slimstock  is de winnaar van de Nederlandse Logistiek Prijs 2021. De prijs is vanochtend uitgereikt.

Auping won de prijs in 2016, Eerder viel de beurt aan onder meer Nike. En dit jaar Slimstock. Een heel team van de voorraadspecialist stond woensdagochtend juichend op het podium en daar was alle reden voor want Slimstock sleepte de Nederlandse Logistieke Prijs 2021 in de wacht.

Oeuvreprijs Slimstock

Slimstock wint de prijs omdat het bedrijf zich niet enkel op software, de core business van het bedrijf, focust maar ook visie heeft op voorraadbeheer en kennis voorop stelt. Slimstock verdient deze prijs volgens de jury, onder lediging van professor Jos van Hillegersberg, omdat de werkwijze die gehanteerd wordt innovatief is en als voorbeeld wordt gezien voor de logistieke sector. Ook in lastige tijden, zoals tijdens de coronapandemie, heeft Slimstock de groei kunnen vasthouden dankzij het sturen op klanttevredenheid, productinnovatie, kennisontwikkeling en meetbare resultaten.

Proceskennis essentieel voor voorraadbeheer

Jan Kraaijeveld, sales director bij Slimstock: “Het mooie is dat er altijd ruimte is voor verbetering. En om dan samen op zoek te gaan naar waar die verbetering precies mogelijk is. Want zelf zie je bepaalde zaken niet meer na verloop van tijd, of misschien mis je de juiste kennis om de pijnpunten te kunnen signaleren. Daarom vraag ik als ik bij klanten ben altijd door om te achterhalen waarom ze dingen doen zoals ze ze doen. Als ik begrijp hoe processen lopen en hoe ze zouden móeten lopen, dan weten we hoe we slimmer kunnen omgaan met de voorraad.”

Winnaars uit het verleden

De prestigieuze prijs werd voor de 36e keer uitgereikt en heeft al vele gerenommeerde winnaars opgeleverd als DAF in 1984 en Coolblue in 2018.

Slimstock mag zich nu ook in dat rijtje voegen en daar is het bedrijf uiteraard zeer content mee. Kraaijeveld: “Daar zijn we enorm trots op, het zijn allemaal mooie winnaars en het is stoer om daar tussen te mogen staan.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven