Ga naar hoofdinhoud

Slimstock Retail genomineerd voor ING Retail Jaarprijs


Slimstock Retail is één van de twee genomineerden voor de ING Retail Jaarprijs. De leverancier van voorraadoptimalisatiesoftware is kandidaat voor de prijs in de nieuwe categorie Beste Retail Excellence-Idee. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens het ING Retail Jaarprijs Excellence Event op maandag 4 oktober.

De ING Retail Jaarprijs Beste Retail Excellence-idee is bestemd voor de toeleverancier met het meest relevante nieuwe product of dienst voor de retail. Volgens de jury moet het winnende product of dienst „een concrete bijdrage leveren aan de efficiency en/of effectiviteit binnen het retailkanaal, de retailorganisatie en/of de backoffice of aan de attractie-, transactiekracht en/of klantwaarde van de retailformule en/of het retailconcept.”

De jury die op maandag 4 oktober de winnaar bekend maakt, staat onder leiding van Jan Brouwer, voormalig ceo van C1000 en Super de Boer. De andere genomindeerde is G4S Cash Solutions.

Slimstock Retail is opgericht als onderdeel van Slimstock, leverancier van het voorraadoptimalisatiesysteem Slim4. Slimstock Retail zet Slim4 niet alleen in om het voorraadbeheer in de distributiecentra te optimaliseren, maar ook om aanvulling van de winkelvoorraden volledig automatisch in te richten. Elke dag opnieuw wordt op basis van forecasting, per artikel en per locatie het meest optimale voorraadniveau berekend. Dat leidt tot een uitgebalanceerd besteladvies naar de leveranciers en tot de juiste voorraad in de juiste winkel op het juiste moment. Slimstock Retail mag inmiddels retailers zoals Blokker, Sligro, Kwantum, Schiphol, Prénatal, Xenos, DA Retail en Halfords tot zijn klantenkring rekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven