Ga naar hoofdinhoud

Slimstock deelt kennis op ICT & Logistiek

Jan Kraaijeveld Slimstock voorraadoptimalisatie

Slimstock staat met met zeven partners op de ICT & Logistiek, die gelijktijdige wordt gehouden met de Logistica 2015 in de Jaarbeurs Utrecht.

Al deze bedrijven zijn vakspecialisten en actief binnen de supply chain. Om elkaar te versterken en de beursbezoeker een divers kennisaanbod te bieden, ontvangen ze dit jaar hun bezoekers samen op het ‘Supply Chain Plaza’. Slimstock specialisten Jan Kraaijeveld en René Geujen geven tijdens de beurs kennissessies over voorraadoptimalisatie. Kraaijeveld voorziet zijn publiek op woensdag en vrijdag van praktische tips omtrent het thema: ‘Help mijn voorraad moet met 10 procent omlaag’. Geujen neemt de donderdagmiddag voor zijn rekening en gaat dieper in op het meten van prestaties aan de hand van de juiste KPI’s.

Samenwerking
Slimstock CEO Eric van Dijk. “In de huidige markt moeten organisaties snel kunnen schakelen. Door samen te werken met andere vakspecialisten, blijf je flexibel.” Naast Slimstock zullen Consafe Logistics, Pylades, Supply Chain Media, Caroz, Kadans Vastgoed, Ship it Smarter en BLMC onderdeel uitmaken van het Supply Chain Plaza.

Slimstock & Partners hal/stand 8/B054

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven