Siemens in zee met DHL • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Siemens in zee met DHL


Elektronicagigant Siemens heeft DHL Global Forwarding gekozen om als vervoerder op te treden voor de zee- en luchtvracht en voor de Customs Brokarage Business in de VS. Volgens Siemens kan het concern op deze manier de dienstverlening verbeteren en tegelijkertijd de kosten verlagen en de logistiek beter stroomlijnen.

Synchroon met deze samenwerking heeft Siemens ook het exclusieve contract met DHL verlengd inzake het zogeheten Siemens Energy and Automation Europe to U.S. Drop Shipment Program. DHL is nu de enige partij die namens Siemens verantwoordelijk is voor de wereldwijde en VS-zendingen van het elektronicaconcern.
 

Tevreden
Mike Brewer, Director Corporate Transportation van Siemens Shared Services, LLC, toonde zich zeer tevreden met de (deels hernieuwde) samenwerking: “De Siemens North American Traffic Council is trots op de samenwerking met DHL Global Forwarding. De ervaring van DHL in het ontwikkelen van supply chain distributie en managementoplossingen die onze eigen doelstellingen ondersteunen, is enorm. Daar komt nog bij dat DHL in staat is om wereldwijd deze diensten te leveren; dat heeft ons gesterkt in het besluit om voor DHL te kiezen. We werken al 15 jaar met DHL en we zullen die samenwerking alleen nog maar verder verstevigen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven