Services vergelijken met Parcel International • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Services vergelijken met Parcel International


Bedrijven en consumenten kunnen vanaf nu gemakkelijk en snel de services van de grootste vervoerders online vergelijken met Parcel International (www.parcelinternational.nl), de nieuwste manier om pakketten en documenten te versturen.

Op Parcel International kunnen belangstellenden diensten en prijzen vergelijken. Ook valt snel en eenvoudig te zien waar een zending zich bevindt, wie de zending heeft afgetekend en wat de kosten zijn. Parcel International maakt alleen gebruik van de grootste en bewezen vervoerders, zoals DHL, FedEx, UPS en TNT.

Hoe werkt het?
Om een pakket te versturen via Parcel International, moeten de bestemming en het gewicht op de website worden ingevoerd. Vervolgens wordt een overzicht van de verschillende vervoerders weergegeven, met verschillende aflevertijden en prijzen. De invoerder kiest een vervoerder en het bericht met de gegevens van de zending wordt realtime doorgestuurd naar de betreffende vervoerder die de zending direct in zijn systeem heeft. Bij de verzender rolt automatisch het label uit de printer dat op de zending geplakt moet worden. De vervoerder komt vervolgens langs om de zending op te halen en deze op het gewenste adres af te leveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven