Seiko horloges en hun onmisbare functionaliteiten • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Seiko horloges en hun onmisbare functionaliteiten


In de logistiek wil je in korte tijd je werkzaamheden efficiënt en systematisch uitvoeren. Goederen die van plek A naar plek B getransporteerd worden, vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Dat betekent dat jij gaat over de organisatie en planning van het transport samen met de uitvoering ervan. Iedere dag gaat de logistiek van goederen gepaard met een strakke planning en met duidelijke datagegevens. Een onderdeel daarvan is dat je altijd de tijd en datum in de gaten houdt en de afstand die je aflegt kunt meten. Wil je dit gemakkelijk en efficiënt doen? Met de Seiko horloges van Excluso zie je in een handomdraai de tijd- en dagaanduiding, zodat je in korte tijd belangrijke knopen kunt doorhakken.

Een Seiko horloge is veel meer dan alleen een uurwerk waarop je de tijd kunt aflezen. In deze blog lees je over de verschillende functionaliteiten die in de Seiko horloges zijn verwerkt. Het horloge wordt een onmisbare gadget waarmee je voortaan altijd strak in de planning bent en stipt op tijd op bestemming arriveert.

Dag- en datumweergave

De gemiddelde horlogedrager heeft tegenwoordig niet meer genoeg aan een analoog uurwerk met de cijfers 1 tot en met 12 in de wijzerplaat en drie wijzers om de tijd mee af te lezen. En dat zie je in de Seiko horloges van Excluso, waar de standaard uitvoering voorzien is van meerdere klokjes en gegevens. De functies die in de horloges voor heren zijn ingebouwd, komen in de logistiek goed van pas. Niet langer haal je dagen van de week door elkaar of ben je tijdens het rijden genoodzaakt je telefoon erbij te pakken en de datum af te lezen. Met een Seiko horloge om je pols weet je in een ogenblik wat de tijd én datum is.

De dagweergave in de Seiko horloges helpt je de hele week door te onthouden welke dag het is. Perfect om snel een besluit te maken over de planning van de logistiek of voor het maken van een afspraak. En draag je een horloge waar naast de dagaanduiding ook de datum wordt weergegeven, dan draagt dat bij aan een nog efficiëntere planning. Werk je bijvoorbeeld met het transport van houdbare producten, dan zie je met de datumweergave op het Seiko horloge direct of de houdbaarheidsdatum van het product in het geding komt. De herenhorloges van Seiko bevatten bovendien een Perpetual calendar die ervoor zorgt dat de data automatisch worden aangepast aan de kalenderdagen. Dus is er een kortere maand verstreken of zitten we in een schrikkeljaar, dan zal de datum van de volgende maand automatisch correct staan.

Seiko horloges met GPS en Solar-powered functie

Werk je internationaal en passeer je regelmatig een tijdzone, wat je telkens doet schakelen? De Seiko horloges zijn voorzien van een GPS-functie. Via signalen en satellieten is het horloge altijd bekend met de bestemmingslocatie. Arriveer je in een andere tijdszone, dan stel je met één druk op de knop de juiste tijd aan. Zo kun gemakkelijk en efficiënt verder werken en de tijd in de gaten houden. Bovendien geeft de wijzerplaat de status van de batterij aan die je gemakkelijk kunt opladen met de ingebouwde Solar-Powered functie. Dus zonne-energie volstaat om de batterij van het horloge weer op te laden.

Alarmfunctie en snelheidsmeter

Wil je de snelheid over een bepaalde afstand meten of een herinnering voor jezelf instellen? De Seiko horloges bevatten naast de tijd- en dagaanduidingen handige meetapparaten die je voor je planning of transport kunt inzetten. Stel met de alarmfunctie een reminder in, zodat je niet vergeet over een half uur een belletje te plegen. Of laat je horloge bijhouden hoe lang je over een bepaalde taak of transport doet. Dit doe je met de chronograaf die je aan het begin inschakelt en nadien reset en die jou exact vertelt hoeveel tijd hiertussen zit. Tot slot heeft het Seiko horloge een tachymeter waarmee je de snelheid meet waarop je bijvoorbeeld het transport doet. Net als voor de chronograaf heb je een enkele druk op de knop nodig om de snelheid over de afgelegde afstand nauwkeurig te meten. Een eenvoudig systeem om te bepalen hoeveel tijd je nodig hebt voor het volgende transport.

Het Seiko horloge van Excluso, onmisbaar in de logistiek

Deze en meer functies maken het Seiko horloge tot een gebruiksvriendelijke gadget die onmisbaar wordt voor jouw planning en logistiek. Vanaf heden maak je volop gebruik van het uurwerk om je pols en niet meer alleen om te achterhalen hoe laat het is. Je gaat efficiënter te werk en het helpt je in de planning van jouw werkzaamheden. Bepaal welke functies jij nodig hebt in je dagelijks werk en kies het Seiko horloge van Excluso dat bij jou past. Niet alleen een esthetisch pronkstuk voor om je pols, maar een essentieel instrument op het werk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven