Security and Packaging´ centraal op NVC-event • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Security and Packaging´ centraal op NVC-event


Het Nederlands Verpakkingscentrum (NVC) organiseert op woensdag 3 oktober aanstaande samen met de vereniging ECHT (het centrum voor fraudepreventie door informatiebeveiliging) het Event Security and Packaging 2007.

Het evenement brengt een aantal belangrijke ondernemingen op dit gebied bijeen en biedt mogelijkheden om snel en effectief de benodigde kennis op te doen en uit te wisselen.

Veiligheid en zekerheid
Een beperkt aantal exposanten toont de nieuwste technieken en producten op het gebied van druktechniek, RFID en andere methoden om de veiligheid en de zekerheid binnen de supply chain te garanderen.

Innovatief verpakken
Veiligheid en zekerheid zijn volgens ECHT en NVC factoren die steeds belangrijker worden in de supply chain van talloze producten, of het nu gaat om voedingsmiddelen, farmaceutica, modeartikelen of industriële reserveonderdelen. Het innovatief verpakken (labelen) van producten is in veel gevallen de enige manier om de veiligheid en zekerheid in de supply chain te verhogen. Nieuwe technologieën, gecombineerd met de juiste organisatie van alle spelers in de keten, kunnen namaak, diefstal of ongewenste beïnvloeding van het product voorkomen.

Groot belang
Nederland en België hebben, door de grote rol die ze spelen op het gebied van logistiek en verpakken, een groot belang bij innovaties op het gebied van security en packaging. Daarom hebben de vereniging ECHT en het Nederlands Verpakkingscentrum (NVC) de handen ineengeslagen om de positie van ‘de lage landen’ verder te versterken.

Het ECHT NVC Event Security and Packaging 2007 vindt plaats op woensdag 3 oktober 2007 in Pakhuis De Zwijger te Amsterdam. Inschrijven, als bezoeker of als exposant kan via www.verenigingecht.nl en www.nvc.nl/nl/1/1026/2601/default.aspx.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven